Professionele verhuizers en ruime verhuiswagens

Verhuisbedrijf haarlemmermeer

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Haarlemmermeer? U bent bij ons op het juiste adres. Onze verhuisbedrijf Haarlemmermeer staat klaar om te helpen. Wij zijn dan niet zomaar verhuizers, onze verhuisbedrijf Haarlemmermeer bestaat uit één vaste verhuisteam van professionals en zijn al jaren actief in de branché. Gevestigd in Amsterdam zijn wij in de regio extra voordelig als verhuizers Haarlemmermeer.

For English click here

kwaliteits verhuizers

Wij zijn al jaren actief als verhuizers Haarlemmermeer. U kunt ons inhuren zowel om te verhuizen naar of van gemeente Haarlemmermeer. Wij rijden door heel het land. Door middel van ons verhuisservice voor een vaste prijs hoeft u geen onverwachtse kosten te verwachten. Mocht het toch in zelden gevallen nodig zijn, zullen wij dit altijd van te voren vragen om verrassingen te voorkomen.  Wij bieden meerdere services aan: Verhuisbedrijf Haarlemmermeer, Opslag Haarlemmermeer, In en Uitpak Service (Ook voor internationaal, over zee) in professionele wijze, Verhuislift huren Haarlemmermeer, De- en Montage werkzaamheden en meer! Neem nu contact op voor meer informatie.
U kunt direct een offerte aanvragen door te mailen naar Dutchmovingsolutions@gmail.com

Wij staan ook telefonisch of per whatsapp voor u klaar: 0613800217


Erg fijne gast die snel reageert en goed meedenkt. Had met spoed een verhuislift nodig om een Amerikaanse koelkast naar de vierde verdieping te tillen: Was er binnen een uurtje, en heeft met veel zorg de koelkast naar boven getild en alles netjes afgedekt met dekens zodat er geen krasje aan te pas kwam.

Kosten gelijk andere verhuisbedrijven, maar Dennis reageerde veel behulpzamer dan de andere die ik met spoed had gecontacteerd. Zeker een aanrader.

Julius Groenhoven

Verhuisbedrijf Haarlemmermeer
Bij ons bent u verzekerd van een eenvoudige verhuizing. Wij staan klaar om u te woord te staan, door middel van goede communicatie zowel op kantoor als op locatie zullen wij de juiste verhuisservice aanbieden die bij u past. Zo bespaart u onnodige verhuiskosten en krijgt u daadwerkelijk de kwaliteiten van een echt verhuisbedrijf Haarlemmermeer.  Wij beschikken over meerdere verhuiswagens en verhuisliften waardoor een verhuizing geen enkele probleem is voor ons. Als verhuizers in Haarlemmermeer zijn wij al jaren actief in de regio. 
Verhuizen binnen Haarlemmermeer
Wij hebben enkele verhuistips op een rij. Zo kunt u onnodige kosten besparen en zorgen dat alles soepel loopt. Een verhuizing is al stressvol genoeg. Het begint allemaal bij een goede voorbereiding, het eerste stap is een goed verhuisbedrijf Haarlemmermeer inschakelen. Daar bent u bij Dutch Moving Solutions bij het juiste adres. U kunt kosten besparen door de spullen zelf transport klaar te zetten, maar mocht dit door bepaalde redenen niet kunnen, dan staan onze verhuizers Haarlemmermeer klaar om ook hiermee te helpen. Wij zijn al jaren actief als verhuisbedrijf Haarlemmermeer en kennen de regio als onze broekzak. Onze verhuisteam heeft een vaste voorman als aanspreekpunt waardoor dit onze kwaliteiten verbeterd en de communicatie zeker goed zal lopen. Ons tweede verhuistip: Begin op tijd! wacht nooit op de laatste dag met uw verhuizing. Ook als u een goed verhuisbedrijf Haarlemmermeer Dutch Moving Solutions zouden wij aanraden dit niet op de laatste dag te doen. Een goede communicatie is belangerijk, wij nemen graag de stappen door en voorkomen onnodige verrasingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld van te voren weten of wij onze verhuislift huren Haarlemmermeer moeten inschakelen bij uw verhuizing. Neem contact met ons op door te mailen, whatsappen of bellen naar 0613800217.