Woningontruiming Service | Dutch Moving Solutions
Een woning met spoed leegruimen? Wij snappen dat er soms situatie's voorkomen en er geen tijd is om een woning leeg te ruimen. Is er een overlijdende geval? Het kan moeilijk zijn om in dit soort situatie's nog bezig te zijn met het ontruimen van de woning. Daar bent u bij ons op het juiste adres voor. Onze ervaren verhuisteam staat klaar om uw woning bezemschoon op te leveren. Met behulp van onze materialen zullen wij de spullen inpakken, de mooie spullen apart zetten van de spullen voor de kringloop en de overbodige items als afval meenemen naar de stort.

Jaren lang zijn wij bezig met ontruimingen, wij hebben hier heel veel ervaring mee. Bij het ontruimen word er gebruik gemaakt van onze moderne verhuiswagens en sommige gevallen ons ladderlift.

Wij staan ook klaar voor zakelijke dienstverlening, bent u van een (overheids)instelling? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook ervaring met het ontruimen van woningen via gemeente zaken. Neemt u contact met ons op, U kunt ons een mail sturen en wij zullen spoedig mogelijk reageren met een vrijblijvende prijsopgave.