Dutch moving solutions

Professioneel Verhuisbedrijf 

verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren bij Dutch Moving Solutions. U gaat binnenkort verhuizen en kunt wel wat extra handen gebruiken. Bij ons komen de verhuizers en verhuiswagen met een goede kwaliteit en prijsverhouding. Onze specialiteiten zijn dat wij een goed georganiseerd verhuisbedrijf zijn. For english click here.

Ervaren verhuisbedrijf

Ervaren verhuisbedrijf inhuren bij Dutch Moving Solutions. U heeft een drukke baan en geen tijd om de verhuizing zelf te regelen. Bij ons bent u bij het juiste adres. Met een vaste contactpersoon maken wij de communicatie gemakkelijk en georganiseerd. 

Schadevrij verhuizen

Met behulp van onze verhuismaterialen zorgen wij dat uw meubels netjes zijn overgebracht. Wij beschikken over een verhuiswagen met laadklep, verhuislift met ervaren liftoperator, uiteraard verhuisdekens, seal en inpak folie en overige (binding & transport) materialen.

Kwaliteits Verhuizers

Wij werken met één vaste team en hierdoor zijn wij een goed georganiseerd en ervaren verhuisteam.

Verhuizers inhuren bij Dutch Moving Solutions voor een vaste prijs

Wij bieden ook verhuisservice aan voor een vaste prijs. Neem contact met ons op: Onze experts kunnen uitleggen welke services bij je passen. Wij werken in heel Nederland en rijden ook internationaal in bijna heel Europa. Dus voor uw verhuizing bent u aan het juiste adres. Ook zijn wij inzetbaar met alleen de verhuislift met een liftoperator en komen wij ook in uw regio, ik neem als voorbeeld onze service verhuisbedrijf Wassenaar of onze service als verhuisbedrijf Haarlemmermeer. Voor de juiste prijs en kwaliteit verhouding bent u voor verhuizers inhuren bij Dutch Moving Solutions aan het juiste adres. trots een ''kwaliteit over kwantiteit'' verhuisbedrijf. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Je ontvangt binnen 4 uur (tijdens werktijden) een vrijblijvende offerte.
Door uw aanvraag te mailen naar Info@dutchmovingsolutions.nl
Voor direct contact kunt ons bellen of whatsappen op +31613800217

08:00-18:00
Maandag t/m Vrijdag
Whatsapp 24/7Werkzaam in: